ΛΕΜΕΣΟΣ: Φροντιστήριο «έσερνε» στα Δικαστήρια μητέρα – Δεν μπορούσε να εξοφλήσει το χρέος της μετά τον χωρισμό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φροντιστήριο «έσερνε» στα Δικαστήρια μητέρα – Δεν μπορούσε να εξοφλήσει το χρέος της μετά τον χωρισμό της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ong>Στο Δικαστήριο, για χρέος προς φροντιστήριο, πηγαινοερχόταν μητέρα από τη Λεμεσό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στο Facebook, εξιστορείται η υπόθεση, που αφορά ένα γνωστό φροντιστήριο στην Λεμεσό και μια μητέρα η οποία όφειλε προς αυτό, ένα ποσό κοντά στα 1,500 ευρώ. Η μητέρα του παιδιού που χρωστούσε στο φροντιστήριο, δεν μπορούσε να πληρώσει το χρέος της αφού είχε χωρίσει από τον σύζυγό της. Να σημειωθεί ότι, το ποσό που έπρεπε να ξεπληρώσει η συγκεκριμένη γυναίκα, αυξήθηκε στις 2,500 χιλιάδες, όπως υποστηρίζεται στην δημοσίευση, λόγω των εξόδων στο Δικαστήριο. Ωστόσο, όταν η οικογένεια της ενημερώθηκε για το χρέος, έσπευσε αμέσως να βοηθήσει την κοπέλα, με αποτέλεσμα να ξεπληρωθεί το χρέος μέσα σε λίγους μήνες. Όπως αναφέρεται όμως στην ανάρτηση, πλέον το φροντιστήριο δεν δίνει απόδειξη εξόφλησης του ποσού στην μητέρα, διότι τους παίδεψε όταν τους χρωστούσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις ΡόζΜαρι Ντι Κάρλο.