Σοκαρισμένος! Ο άσος της Ανόρθωσης περί κόλασης και ερήμου για τις πρώτες του μέρες στην Κύπρο

Σοκαρισμένος! Ο άσος της Ανόρθωσης περί κόλασης και ερήμου για τις πρώτες του μέρες στην Κύπρο

Δηλώσεις του Γκόρντον Σίλντενφελντ φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα sportske.jutarnji.hr

Ο παίκτης της Ανόρθωσης μίλησε για τις πρώτες του μέρες στην Κύπρο και την ομάδα της Αμμοχώστου.

Αναλυτικά:

«Είναι ζέστη λες και βρίσκεσαι στην κόλαση! Για τρεις μέρες η θερμοκρασία ήταν 45 βαθμοί, σήμερα έπεσε στους 38. Πεθαίνουμε στην προπόνηση. Όταν βγεις έξω στον ήλιο αισθάνεσαι ότι είσαι στη φωτιά, σαν να ήσουν στην έρημο.

Προπονούμαστε στις 8 το πρωί και στις 7 το απόγευμα. Εδώ είναι ζέστη μέχρι τον Οκτώβριο και 323 μέρες το χρόνο είναι ηλιόλουστες.

Είμαι λίγο σοκαρισμένος (εννοεί τις καιρικές συνθήκες). Προπονούμαστε στις 8 το πρωί, δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου, τρέχουμε τρεις φορές από ένα χιλιόμετρο και αισθάνομαι σαν να τρέχω έξι φορές από 100 χιλιόμετρα.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE