αν το στίγμα τους, και στον Αστυνομικό σταθμό της περιοχής, οι οπαδοί της Ομόνοιας, που επισκέφθηκαν τις Πλάτρες για την «ανοικτή» προπόνηση της ομάδας τους.
Συγκεκριμένα, μετά την καταγγελία για ζημιές σε οικία που βρίσκεται στις Πλάτρες, λόγω Ελληνικής σημαίας που κυμάτιζε έξω από αυτή, φωτογραφίες που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, φανερώνουν ζημιές και στον Αστυνομικό σταθμό της περιοχής.
Χιλιάδες φίλοι της Ομόνοιας, επισκέφτηκαν το ορεινό θέρετρο για να δουν την προπόνηση της ομάδας τους από κοντά, ωστόσο φαίνεται πως κάποιοι ανεγκέφαλοι προέβησαν σ’αυτές τις ακρότητες.
Διαβάστε επίσης: Ομονοιάτες κατέστρεψαν Ελληνική σημαία έξω από σπίτι στις Πλάτρες – Πετροβόλησαν την οικία προκαλώντας διάφορες ζημιές
