«Πινγκ-πονγκ» ΑΚΕΛ με Κλεάνθη! Νέα ανακοίνωση…

«Πινγκ-πονγκ» ΑΚΕΛ με Κλεάνθη! Νέα ανακοίνωση…

Την περασμένη Παρασκευή έβγαλε ανακοίνωση το ΑΚΕΛ Λεμεσού για το γήπεδο, ακολούθησε απάντηση από τον πρόεδρο του ΚΟΑ.

Πριν από λίγο πήραμε στα χέρια μας, νέα ανακοίνωση του ΑΚΕΛ. Λένε ότι ο Κλεάνθης Γεωργιάδης λειτούργησε «εν είδη κομματικού εκπροσώπου του ΔΗΣΥ». Και υπογραμμίζουν:

«Η δήλωση σας είναι προκλητική κύριε Γεωργιάδη, γιατί γνωρίζετε ή μάλλον έπρεπε να γνωρίζετε ότι η κατασκευή του γηπέδου για τη Λεμεσό, με το οποίο θα εξυπηρετούνται τα σωματεία της πόλης ξεκίνησε το 2011, τον Απρίλιο επί προεδρίας Νίκου Καρτακούλλη και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε και προχώρησε επί προεδρίας Πάμπου Στυλιανού, τον Οκτώβριο του 2011».

Το ΑΚΕΛ Λεμεσού, μιλά επίσης για αλλότρια συμφέροντα: «Οι λόγοι που δεν οδήγησαν στην έναρξη του έργου, κυρίως οφείλονται σε αλλότρια συμφέροντα.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΔΗΣΥ: Σε απόσταση Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης - Έκκληση για ενότητα από την Αννίτα Δημητρίου

VIDEO - ΔΗΣΥ: Σε απόσταση Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης - Έκκληση για ενότητα από την Αννίτα Δημητρίου

Αποστάσεις μεταξύ του Αβέρωφ Νεοφύτου και του Γιώργου Παμπορίδη φαίνεται να καταγράφονται στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού, καθώς οι διεργασίες για την επιλογή του υποψηφίου της παράταξης ενόψει των Προεδρικών Εκλογών του 2028 βρίσκονται σε εξέλιξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE