Σημαντική αλλαγή στο πρωτάθλημα της καλαθόσφαιρας

Σημαντική αλλαγή στο πρωτάθλημα της καλαθόσφαιρας

Μία σημαντική αλλαγή έχει αποφασιστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, η οποία θα τεθεί σε ισχύ από την νέα αγωνιστική περίοδο 2017-18, και θα αφορά τόσο το Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας.

Η αλλαγή αφορά την σύνθεση με την οποία θα αγωνίζονται οι ομάδες στις επίσημες υποχρεώσεις τους. O μέγιστος αριθμός εγγραφής ξένων καλαθοσφαιριστών στις ομάδες μας, παραμένει στους πέντε, όπως ήταν κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Ωστόσο η αλλαγή έγκειται στο ότι θα πρέπει καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα να συμμετάσχει τουλάχιστον ένας Κύπριος καλαθοσφαιριστής, δηλαδή θα πρέπει να βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στο παρκέ.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

Νέα δέσμευση για την εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο την εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης που αφορούν τους καταζητούμενους για τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE