Έρχεται στην Κύπρο για να κλείσει ο σπουδαίος Βραζιλιάνος στόπερ!

Έρχεται στην Κύπρο για να κλείσει ο σπουδαίος Βραζιλιάνος στόπερ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη (13/07) αναμένεται στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Douglas Ferreira ή αλλιώς Ντουγκλάο!

Ο 32χρονος (15/08/1986) άσος ο οποίος έπαιξε παλαιότερα στην Ελλάδα με τη φανέλα της Καβάλας, έχει αξιοπρόσεκτο βιογραφικό, αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων σε Ναντ, Μπράγκα και Καϊσερισπόρ.

Η «κυρία» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον έμπειρο Βραζιλιάνο και είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του deal!

Αν όλα πάνε καλά και έρθει στην Κύπρο την Πέμπτη, τότε θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, τότε θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα τεθεί στη διάθεση του Ρόνι Λέβι!

Personal information
Full nameDouglas Foureira
Date of birthAugust 15, 1986 (age 32)
Place of birthDois Vizinhos, Brazil
Height1.93 m (6 ft 4 in)
Playing positionDefender
Senior career*
YearsTeamApps(Gls)
2005–2006Coritiba5(0)
2007–2008Internacional0(0)
2008–2009FC Nantes4(0)
2009–2011AO Kavala49(2)
2011–2014

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE