Τεχνική ηγεσία και παίκτες πάνε Κακοπετριά και τα λένε με τον κόσμο!

Τεχνική ηγεσία και παίκτες πάνε Κακοπετριά και τα λένε με τον κόσμο!

Η διοίκηση της Ομόνοιας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την αυριανή συνάντηση με τους φιλάθλους και τα οργανωμένα σύνολα της ομάδας, που θα γίνει στην Κακοπετριά!

Αναλυτικά:

«Στην Πλατεία Κακοπετριάς θα πραγματοποιηθεί η 6η συνάντηση με τους φιλάθλους και τα οργανωμένα σύνολα της ομάδας, αύριο, Τετάρτη, 12 Ιουλίου, στις 20:30., σε συνεργασία με τον ΣΥ.ΦΙ. Σολιάς.

Το παρών τους στη συνάντηση θα δώσει ο πρόεδρος και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, ο προπονητής και η τεχνική ηγεσία της ομάδας, όπως και όλοι ποδοσφαιριστές.

Για τη συγκέντρωση ισχύει η προσφορά των 100 ευρώ, για μαθητικό εισιτήριο στη Βόρεια κερκίδα.

Η συγκέντρωση θα περιλαμβάνει τα πιο κάτω:


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.