Δε την ξεχνά (photo)

Δε την ξεχνά (photo)

Ένας πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ που κατέγραψε μαζί της 44 συμμετοχές και πέτυχε 22 τέρματα, φαίνεται να μην την ξεχνά.

Ο λόγος για τον Νεμάνια Τσόροβιτς που από το 2005 έως το 2010, φόρεσε τις φανέλες κυπριακών ομάδων, αλλά το «μπαμ» το έκανε με τους Λεμεσιανούς.

Ο Κροάτης σέντερ φορ, θέλησε να σχολιάσει το ευρωπαϊκό ματς που έρχεται κόντρα στην Πρόγκρε, και δημοσίευσε στο Facebook ένα μήνυμα στήριξης!

Δείτε ΕΔΩ:


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE