Ενημερώνει τα Τουρκοκυπριακό κόμματα για τα όσα έγιναν στο Κραν Μοντάνα ο Ακιντζί

Ενημερώνει τα Τουρκοκυπριακό κόμματα για τα όσα έγιναν στο Κραν Μοντάνα ο Ακιντζί

Με τα εκτός «βουλής» κόμματα και τους «δημάρχους» συνεχίζει την ενημέρωση για το Κυπριακό στα κατεχόμενα ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, την  Παρασκευή 13/07  στις 10 το πρωί ο κ. Ακιντζί θα ενημερώσει για τα διαμειφθέντα στο Κραν Μοντάνα τα κόμματα Ενωμένη Κύπρος, Νέα Κύπρος, το Σοσιαλιστικό κόμμα, το κόμμα του Λαού, το κόμμα Κοινοτικής Σωτηρίας, το Εθνικιστικό Δημοκρατικό κόμμα και το κόμμα της Αναγέννησης. Αμέσως μετά στις 11.30 θα ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό τους 28 «δημάρχους». ‘Ηδη ο κ. Ακιντζί έχει ενημερώσει τα «κοινοβουλευτικά» κόμματα και την «πρόεδρο» της «βουλής»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE