ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καρέ-καρέ διάσωση λουόμενου από ναυαγοσώστες - VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καρέ-καρέ διάσωση λουόμενου από ναυαγοσώστες - VIDEO

Βίντεο στο οποίο φαίνεται καρέ καρέ η διάσωση λουομένου στην Ακτή Ολυμπίων στη Λεμεσό δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook ο Επαρχιακός  Ναυαγοσωστικός Όμιλος Λεμεσού.

Λουόμενος φαίνεται να έπεσε από μικρή βάρκα τύπου κανό καγιάκ, με τους ναυαγοσώστες να σπεύδουν εγκαίρως και να διασώζουν τον λουόμενο. Ο Επαρχιακός Ναυαγοσωστικός Όμιλος Λεμεσού, με σχόλιο που συνοδεύει το βίντεο, αναφέρει ότι τα συγχαρητήρια πάνε στον Δήμαρχο Λεμεσού, Νίκο Νικολαΐδη, αφού πίστεψε στους υπεύθυνους και ανέλαβε τη πρωτοβουλία να επεκτείνει το ωράριο των ναυαγοσωστών από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου, μιας και το γεγονός συνέβη στις 7:20 το απόγευμα της Τετάρτης 12/7. Τέλος, ο Επαρχιακός  Ναυαγοσωστικός Όμιλος Λεμεσού καλεί και τους άλλους Δημάρχους να ακολουθήσουν το παράδειγμα του κ. Νικολαΐδη Δείτε το βίντεο με την επιχείρηση διάσωσης: [embed]https://www.facebook.com/petrosa1/videos/10213237153987384/[/embed]

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top