Θεωρούμε ότι έχει γίνει ένα σπουδαίο βήμα, δήλωσε μετά το τέλος της Διάσκεψης ο Κοτζιάς

Θεωρούμε ότι έχει γίνει ένα σπουδαίο βήμα, δήλωσε μετά το τέλος της Διάσκεψης ο Κοτζιάς

Παλεύουμε συστηματικά να λύσουμε το κυπριακό πρόβλημα, παλεύουμε να ανοίξει ο δρόμος για συζήτηση των σημαντικών θεμάτων της ασφάλειας και των εγγυήσεων και να ανοίξει ο δρόμος να αλλάξει αυτό το παρωχημένο σύστημα εγγυήσεων, δήλωσε ο Έλληνας ΥΠΕΞ, Νίκος Κοτζιάς κατά την αναχώρησή του από τον χώρο της Διάσκεψης για την Κύπρο, που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 28/6 γύρω στις 8 (9 ώρα Κύπρου).

"Εμείς θεωρούμε ότι έχει γίνει ένα σπουδαίο βήμα, ότι όλοι παραδέχονται και αποδέχονται ότι το ζήτημα εγγυήσεων κι ασφάλειας της Κύπρου είναι θεμελιακό θέμα του Κυπριακού", πρόσθεσε ο κ. Κοτζιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος στο τιμόνι της Ευρώπης: Μια ημέρα συμβολισμού, ευθύνης και πολιτικών προσδοκιών

Η Κύπρος στο τιμόνι της Ευρώπης: Μια ημέρα συμβολισμού, ευθύνης και πολιτικών προσδοκιών

Η σημερινή ημέρα καταγράφεται ως ορόσημο για την Κυπριακή Δημοκρατία. Για δεύτερη φορά από την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2004, η Κύπρος αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, σε μια συγκυρία ιδιαίτερα απαιτητική για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα αλλά και για τη διεθνή πολιτική σκηνή.

BEST OF TOTHEMAONLINE