Κραν Μοντανά : Κρίσιμη η δεύτερη ημέρα της διάσκεψης – Στο τραπέζι των συζητήσεων εδαφικό, περιουσιακό και η διακυβέρνηση

Κραν Μοντανά : Κρίσιμη η δεύτερη ημέρα της διάσκεψης – Στο τραπέζι των συζητήσεων εδαφικό, περιουσιακό και η διακυβέρνηση

Άρχισαν οι εργασίες της δεύτερης μέρας της Διάσκεψης για την Κύπρο στην Ελβετία

Στις 9.30 π.μ. (τοπική ώρα) της Πέμπτης  29/06  άρχισαν οι εργασίες της δεύτερης μέρας της Διάσκεψης για την Κύπρο στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας, με τη συμμετοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη. Το πρώτο μέρος της σημερινής Συνόδου θα διαρκέσει περίπου μέχρι τις 11 το πρωί με τη συμμετοχή του ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας, των εγγυητριών δυνάμεων, της ΕΕ και των ΗΕ για το θέμα της Ασφάλειας και των Εγγυήσεων και στη συνέχεια από τις 11 π.μ. μέχρι και τη 1 μ.μ. θα συζητηθούν ανάμεσα στους ηγέτες των δύο κοινοτήτων το εδαφικό, το περιουσιακό και η διακυβέρνηση. Την Παρασκευή, 30 Ιουνίου, αναμένεται στο Κραν Μοντανά ο ΓΓ του ΟΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE