Βετεράνοι ΤΜΤ: Η καλύτερη λύση είναι η αναγνώριση δύο κρατών στην Κύπρο

Βετεράνοι ΤΜΤ: Η καλύτερη λύση είναι η αναγνώριση δύο κρατών στην Κύπρο

Ο σύνδεσμος βετεράνων της ΤΜΤ διατύπωσε τη θέση ότι η καλύτερη λύση για το Κυπριακό είναι η αναγνώριση δύο ξεχωριστών κρατών στο νησί.

Όπως μεταδόθηκε από τα κατεχόμενα ο πρόεδρος του συνδέσμου Γιλμάζ Μπορά σε γραπτή του δήλωση επέκρινε την πρόταση της τ/κ πλευράς υποστηρίζοντας ότι οι Τ/κ δεν κερδίζουν τίποτα. Ισχυρίστηκε ότι οι Τ/κ ποτέ δεν έζησαν με τους Ε/κ αλλά και ότι η φόρμουλα για μια ενωμένη Κύπρο ποτέ δεν θα αποτελέσει μια βιώσιμη λύση. Ανέφερε ακόμη ότι οι προσπάθειες για τερματισμό των εγγυήσεων της Τουρκίας καταδεικνύουν ότι οι συνομιλίες στο Κραν Μοντανά δεν θα οδηγήσουν σε λύση, ενώ ισχυρίστηκε και πως το όραμα των Ε/κ για Ένωση συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE