Βετεράνοι ΤΜΤ: Η καλύτερη λύση είναι η αναγνώριση δύο κρατών στην Κύπρο

Βετεράνοι ΤΜΤ: Η καλύτερη λύση είναι η αναγνώριση δύο κρατών στην Κύπρο

Ο σύνδεσμος βετεράνων της ΤΜΤ διατύπωσε τη θέση ότι η καλύτερη λύση για το Κυπριακό είναι η αναγνώριση δύο ξεχωριστών κρατών στο νησί.

Όπως μεταδόθηκε από τα κατεχόμενα ο πρόεδρος του συνδέσμου Γιλμάζ Μπορά σε γραπτή του δήλωση επέκρινε την πρόταση της τ/κ πλευράς υποστηρίζοντας ότι οι Τ/κ δεν κερδίζουν τίποτα. Ισχυρίστηκε ότι οι Τ/κ ποτέ δεν έζησαν με τους Ε/κ αλλά και ότι η φόρμουλα για μια ενωμένη Κύπρο ποτέ δεν θα αποτελέσει μια βιώσιμη λύση. Ανέφερε ακόμη ότι οι προσπάθειες για τερματισμό των εγγυήσεων της Τουρκίας καταδεικνύουν ότι οι συνομιλίες στο Κραν Μοντανά δεν θα οδηγήσουν σε λύση, ενώ ισχυρίστηκε και πως το όραμα των Ε/κ για Ένωση συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE