ΡΟΔΟΣ: Επεισόδιο με πυροβολισμό σε πλοίο υπό τουρκική σημαία με ύποπτο φορτίο

ΡΟΔΟΣ: Επεισόδιο με πυροβολισμό σε πλοίο υπό τουρκική σημαία με ύποπτο φορτίο

Επεισόδιο με πυροβολισμό σημειώθηκε την Δευτέρα 3/7 ανοικτά της Ρόδου όπου, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ), πλήρωμα φορτηγού πλοίου με τουρκική σημαία αρνήθηκε να υπακούσει σε υπόδειξη από σκάφος του ελληνικού λιμενικού σώματος για έλεγχο, και δέχτηκε προειδοποιητική βολή. Πηγές του ΑΠΕ αναφέρουν ότι οι άνδρες του λιμενικού είχαν πληροφορίες ότι το υπό τουρκική σημαία πλοίο «Act» μετέφερε ύποπτο φορτίο.

Ο καπετάνιος του, κατά τις ίδιες πληροφορίες, αρνήθηκε να οδηγήσει το πλοίο σύμφωνα με τις υποδείξεις των λιμενικών στο λιμάνι της Ρόδου, ανέπτυξε ταχύτητα και εισήλθε σε τουρκικά χωρικά ύδατα. Εξάλλου σύμφωνα με το τουρκικό δίκτυο NTV, το πλήρωμα του πλοίου υποστηρίζει ότι το πλοίο δέχθηκε 36 βολές. Και κατά τον τουρκικό Τύπο, το πλοίο βρισκόταν σε διεθνή ύδατα, μεταδίδει το ΑΠΕ. Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι έλεγε ο Μαδούρο λίγες μέρες πριν τη σύλληψή του: Είχα μια ευχάριστη συνομιλία με τον Τραμπ τον Νοέμβριο... και μετά χάος!

Τι έλεγε ο Μαδούρο λίγες μέρες πριν τη σύλληψή του: Είχα μια ευχάριστη συνομιλία με τον Τραμπ τον Νοέμβριο... και μετά χάος!

Για την μοναδική φορά που είχε επικοινωνήσει απευθείας με τον Ντόναλντ Τραμπ, μίλησε σε συνέντευξή του ο Νικολάς Μαδούρο, μερικές ημέρες πριν τις σημερινές εξελίξεις που οδήγησαν στη σύλληψή του από Αμερικανούς κομάντος. Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας αναγνώρισε πως μετά από αυτή τη συνομιλία... ακολούθησε χάος , ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με υποτιμητικά σχόλια για τη Δύση.  

BEST OF TOTHEMAONLINE