Ο πονοκέφαλος με Κάι… και η διαφοροποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού

Ο πονοκέφαλος με Κάι… και η διαφοροποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού

Ο σοβαρός τραυματισμός του Κάι στην Ομόνοια σίγουρα αποτελεί ένα μεγαλό πλήγμα για τους «πράσινους».

Οι «πράσινοι» εκεί που έψαχναν να ενισχύθουν στην γραμμή της οπισθοφυλακής τους με ένα ακόμη ένα κεντρικό αμυντικό, μετά τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν με τον ποδοσφαιριστή από το Πράσινο Ακρωτήρι, είναι αναγκασμένοι στην Ομόνοια να ψάξουν να ενισχυθούν με ακόμη δύο κεντρικούς αμυντικούς.

Σίγουρα ο τραυματισμός του Κάι, ο οποίος θα τον αφήσει εκτός δράσης από τέσσερις μέχρι έξι μήνες έχει δημιουργήσει αρκετούς πονοκεφάλους στον τεχνικό της ομάδας ο οποίος είναι αναγκασμένος να αλλάξει και να τρέξει διαφορετικά τον προγραμματισμό του «τριφυλλιού».

Πάντως ο Πάμπος Χριστοδουλού έχει μια λίστα με κάποιους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους για την θέση της άμυνας, και ήδη έχει αρχίσει τις συζητήσεις μαζί τους για να τους «ψήσει» για να κατηφορίσουν στο νησί μας.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE