Δεν έφυγε τζάμπα ο Γουίλερ…

Δεν έφυγε τζάμπα ο Γουίλερ…

Πήρε ένα ποσό ο Απόλλωνας για να αφήσει ελεύθερο τον Χρήστο Γουίλερ. Πίεσε κι ο ίδιος ο παίχτης, να μην πάει ξανά δανεικός.

Ήταν φυσιολογικό να… λειτουργήσει έτσι ο 20χρονος αριστερός, από τη στιγμή που έμεινε εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας των γαλάζιων. Είχε… ψαχτεί για άλλη ομάδα και τον Ιανουάριο του 2016. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ήταν υπό τις οδηγίες του Λιάσου Λουκά στην Καρμιώτισσα.

Μετακομίζοντας στους κίτρινους της Λεμεσού, ο Γουίλερ έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις ψηλές απαιτήσεις μιας μεγάλης ομάδας.

Βασικά θα αποτελεί την εναλλακτική λύση, ενός έμπειρου Κύπριου παίχτη του Αντρέα Αβραάμ, ο οποίος πριν μερικά χρόνια ήταν κάτοικος Κολοσσίου.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE