ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΡΑΝ ΜΟΝΤΑΝΑ: Ο Πρόεδρος κατέθεσε προτάσεις για άρση του αδιεξόδου – «Φόβοι» ότι θα δώσει την εκ περιτροπής - Έντονο παρασκήνιο

ΚΡΑΝ ΜΟΝΤΑΝΑ: Ο Πρόεδρος κατέθεσε προτάσεις για άρση του αδιεξόδου – «Φόβοι» ότι θα δώσει την εκ περιτροπής - Έντονο παρασκήνιο

Ως πολύ κρίσιμο βράδυ χαρακτηρίζουν πήγες αυτό της Τετάρτης 5/7 μετά και από την δημόσια τοποθέτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι θα καταθέσει προτάσεις προς άρση του αδιεξόδου.

Τού Τάσου Χριστοδούλου Πίσω από αυτήν τοποθέτηση έρχονται να προστεθούν πληροφορίες που φέρουν τον Νίκο Αναστασιάδη να ζήτησε εξουσιοδότηση από το Εθνικό Συμβούλιο να διαπραγματευτεί όλα τα ανοικτά ζητήματα στο πλαίσιο του πάρε - δώσε. Ως γνωστόν η πλευρά μας ζητάει υποχωρήσεις από την Τουρκία στα θέματα της ασφάλειας και των εγγυήσεων ενώ η άλλη πλευρά ζητεί να πάρει στο κεφάλαιο της διακυβέρνησης. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης πλην του ΑΚΕΛ ανησυχούν ότι ο Πρόεδρος θα δώσει ενδεχομένως και την εκ περιτροπής Προεδρία ώστε να λάβει υποχωρήσεις και παραχωρήσεις για αποχώρηση του κατοχικού στρατού και στην κατάργηση των εγγυήσεων του "60. Πάντως ο ίδιος ο Πρόεδρος κάλεσε τους Κύπριους να κωφεύσουν σε όσους υποστηρίζουν ότι η πλευρά μας υποχωρεί αλλά και σε όσους καλλιεργούν κλίμα υπεραισιοξιας. Εξάλλου, όπως πληροφορούμαστε, η ευρωβουλευτής και πρόεδρος του κινήματος "Αλληλεγγύη", Ελένη Θεοχάρους, μεταβαίνει εσπευσμένα στο Κραν Μοντάνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φόνος στην Ορμήδεια: Στη  δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Φόνος στην Ορμήδεια: Στη δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του φερόμενου δράστη, για τον φόνο που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου, στην Ορμήδεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top