Δείτε πως έσκασαν ντυμένοι στο άλσος οι συγγενείς του Πριάμου! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δείτε πως έσκασαν ντυμένοι στο άλσος οι συγγενείς του Πριάμου! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οργανωμένοι με μαντήλια, στο χρώμα της ομάδας των Μαχητών οι συγγενείς του Μάριου εμφανίστηκαν στις κερκίδες του μεγάλου τελικού του Survivor.

Οι μπλε μαντίλες, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, γράφουν «Μάριος» και «Μαχητές » δείχνοντας έτσι πόσο πολύ στηρίζουν τον αγαπημένο τους «Τρελλο» Κύπριο .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.