Τράμπα με… μπερδεμένο «deal» που έχει σχέση με Λαΐφη και… (pics)

Τράμπα με… μπερδεμένο «deal» που έχει σχέση με Λαΐφη και… (pics)

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ μεταφέρει από την πιάτσα των agents για την τράμπα που πάνε να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι», μην εισπράττοντας την οψιόν αγοράς του Λαΐφη και καταβάλλοντας το επιπλέον ποσό στη Σταντάρ. Τι απομένει για να κλείσει το deal, γιατί αρέσει ο αριστεροπόδαρος Σέρβος στον Χάσι.

Αν και επελέγησαν από τον Ρικάρντο Σα Πίντο ως το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Σταντάρ Λιέγης στο φιλικό της Τετάρτης με την Ντουντελάνζ (2-2), Μίλος Κοσάνοβιτς και Κωνσταντίνος Λαΐφης είναι πολύ πιθανό να χωριστούν σ’ ένα ξεχωριστό deal μεταξύ Ολυμπιακού και Σταντάρ Λιέγης.

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έμαθε πως…

Μέσω…Κύπρου έρχεται Σέρβος στόπερ στον ΟΣΦΠ,που τα 3,5 χρόνια του στο Βέλγιο πήγε την χρηματιστηριακή του αξία από τις 300 χιλ.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE