ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΜΤΝ 4 Family – Το πραγματικά ολοκληρωμένο πακέτο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας!

ΜΤΝ 4 Family – Το πραγματικά ολοκληρωμένο πακέτο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας!

Ν, αναγνωρίζοντας τις πραγματικές ανάγκες μιας οικογένειας και τους τρόπους που επιλέγουν τα μέλη της να επικοινωνήσουν αλλά και να ψυχαγωγηθούν, δημιούργησε το ΜΤΝ 4 Family, το πραγματικά ολοκληρωμένο πακέτο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας. Με το ΜΤΝ 4 Family όλοι μπορούν να επικοινωνούν οικονομικά χωρίς να πρέπει να κάνουν συμβιβασμούς στις ανάγκες επικοινωνίας τους. Με δύο ή περισσότερες γραμμές κινητής, σταθερή, ίντερνετ και τηλεόραση, μία οικογένεια έχει πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας από μόνο 56 ευρώ το μήνα! Τα ωφελήματα δεν σταματούν εδώ όμως. Με το ΜΤΝ 4 Family, η κάθε γραμμή κινητής παίρνει δωρεάν 1GB Mobile Internet κάθε μήνα ενώ τα μέλη της οικογένειας επικοινωνούν δωρεάν μεταξύ τους. Επίσης, μπορούν να συνδυάσουν τις δόσεις που δικαιούται η κάθε γραμμή κινητής για ένα ή περισσότερα smartphones. Για να δημιουργήσετε το δικό σας ΜΤΝ 4 Family, επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα της ΜΤΝ ή επιλεγμένους συνεργάτες ή καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της ΜΤΝ στο 136. Περισσότερες πληροφορίες, όροι και προϋποθέσεις στο www.mtn.com.cy.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top