ΛΕΜΕΣΟΣ: Διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο ο πεζός – Παρασύρθηκε από Κύπριο οδηγό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο ο πεζός – Παρασύρθηκε από Κύπριο οδηγό

Σε πολύ σοβαρό ατύχημα εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 07/07 στη Λεωφόρο Αμαθούντος στη Λεμεσό.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 09:00 το πρωί στην πολυσύχναστη Λεωφόρο. ΛΕΜΕΣΟΣ: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό – Ασθενοφόρο και Αστυνομία στη σκηνή Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, όχημα που οδηγούσε 61χρονος Κύπριος παρέσυρε και τραυμάτισε πολύ σοβαρά 82χρονο Φινλανδό πεζό. Αμέσως στη σκηνή μετέβη ασθενοφόρο όπου μετέφερε τον πεζό στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Όπως μας αναφέρθηκε η κατάσταση του 82χρονου είναι εξαιρετικά κρίσιμη ενώ βρίσκεται διασωληνωμένος την εντατική μονάδα των πρώτων βοηθειών. Ο 82χρονος έχει τραυματιστεί σοβαρά σε διαφορά μέρη του σώματος του. Στη σκηνή του τροχαίο όπως πληροφορηθήκαμε μεταβαίνει και ο αξιωματικός δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς. Για την ώρα οι ακριβείς συνθήκες είναι άγνωστες.        

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE