ΠΡΟΣΟΧΗ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Ύποπτος άνδρας ηλικίας περίπου 40 ετών κυκλοφορεί στους δρόμους - Χαρακτηρίζεται επικίνδυνος– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Ύποπτος άνδρας ηλικίας περίπου 40 ετών κυκλοφορεί στους δρόμους - Χαρακτηρίζεται επικίνδυνος– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Προσεκτικό συστήνεται να είναι το κοινό, όταν άγνωστοι τους πλησιάζουν, με διάφορες προφάσεις, αφού δεν γνωρίζουν την επικινδυνότητα που μπορεί να διατρέχουν εκείνη την στιγμή. Συγκεκριμένα, μέσω δημοσίευσης σε σελίδα στην οποία γίνονται αναρτήσεις και σχόλια, σχετικά με δήμο της Λεμεσού, αναφέρεται ότι, άνδρας ηλικίας περίπου 40 ετών, πλησιάζει τον κόσμο με πρόφαση ότι είναι πωλητής και ξεγελά τους πολίτες, με αποτέλεσμα να τους «αρπάξει» αντικείμενα αξίας. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, κινείται με όχημα γκρίζου χρώματος αγνώστων αριθμών πινακίδας εγγραφής και πωλεί faux bijoux και άλλα αξεσουάρ, σύμφωνα με το μήνυμα που φέρεται να έστειλε στο κοινό, ο παρατηρητής της γειτονίας και δημοσιεύθηκε στην συγκεκριμένη σελίδα στο Facebook από πολίτη. Επίσης, ο ύποπτος, φέρεται έχει ελληνική προφορά, ενώ περιγράφεται ως, μέτριου αναστήματος, με μαύρα μαλλιά και ηλικίας περίπου 40 ετών. Για οποιανδήποτε πληροφορία, παρακαλείτε το κοινό να επικοινωνεί με τα  τηλέφωνα: 112,199,1460, ή τον Αστυνομικό της Γειτονίας. Τέλος, το κοινό να πούμε ότι, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό κατά την ώρα που κυκλοφορεί σε δημόσιους χώρους, ή όταν άγνωστοι τους πλησιάζουν. Όταν παρατηρείται κάτι ύποπτο, καλό θα ήταν να επικοινωνεί με την Αστυνομία και να προχωρά σε καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE