>
style="text-align: justify">
>
Ο Ολλανδός προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μάριο Μπέιν, παραχώρησε συνέντευξη στην ολλανδική εφημερίδα «Algemeen Dagblad» και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον λόγο που απέρριψε την τελευταία στιγμή την πρόταση της Ομόνοιας, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «πράσινων» πριν από δύο χρόνια.
Αναυτικά η τοποθέτηση του:
«Εκείνη την περίοδο η κατάσταση της υγείας της αδερφής μου επιδεινώθηκε. Το συμβόλαιο από την Ομόνοια ήταν έτοιμο, αλλά τελευταία στιγμή, αποφάσισα να το απορρίψω.
Ο Ευρωβουλευτής του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη, στη συνέντευξή του στο ThemaOnline δίνει απαντήσεις για τα όσα προηγήθηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο για την τροπολογία που κατέθεσε και για την κόντρα με τον Ευρωβουλευτή του ΑΚΕΛ, Γιώργο Γεωργίου. Υποδεικνύει ότι το θέμα της Κύπρου, δεν πρέπει να θυσιάζεται στον βωμό, μικροκομματικών συμφερόντων.
Συνειδητοποίησα πως αν έφευγα για την Κύπρο, δεν θα ξανάβλεπα την αδερφή μου.
Όταν πέθανε η αδερφή μου, σκεφτόμουν να μην προπονήσω ξανά. Έφυγε μόλις στα 54 της, μετά από μάχη ενός χρόνου με τον καρκίνο.