ΛΕΜΕΣΟΣ: 5χρονο αγοράκι εξαφανίστηκε στο Δασούδι – Άμεση η κινητοποίηση απο τους ναυαγοσώστες - VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: 5χρονο αγοράκι εξαφανίστηκε στο Δασούδι – Άμεση η κινητοποίηση απο τους ναυαγοσώστες - VIDEO

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση 5χρονου παιδιού το οποίο χάθηκε από τους γονείς του το μεσημέρι του Σαββάτου 08/07.

Όπως επισημαίνουν σε ανάρτηση τους, οι ναυαγοσώστες της παραλίας Κ.Ο.Τ μόλις ενημερώθηκαν για το περιστατικό, επιστρατεύτηκαν και εντόπισαν σε χρόνο μόλις δυο λεπτών το μικρό παιδί. Συγκεκριμένα αναφέρουν: «Αίσιο τέλος είχε η σημερινή εξαφάνιση παιδιού στη περιοχή Δασούδι (Κ.Ο.Τ) στη Λεμεσό. Συγκεκριμένα σήμερα Σάββατο 08/07, στις στις 13:00 το μεσημέρι οι ναυαγοσώστες της παραλίας Κ.Ο.Τ, στη Λεμεσό, ειδοποιήθηκαν από τους γονείς του 5χρονου παιδιού ότι εξαφανίστηκε. Μετά από την περιγραφή που έδωσαν οι γονείς στους ναυαγοσώστες Μ.Π. και Γ.Γ, οι τελευταίοι, ειδοποίησαν τους ναυαγοσώστες του Ν.Ο.Α. οι οποίοι μέσα σε 2 μόνο λεπτά εντόπισαν το 5χρονο αγοράκι και το επέστρεψαν γερό στους γονείς του μέσω του ναυαγοσωστικού σκάφους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ένας πύργος ναυαγοσωστικής (Κ.Ο.Τ) με το άλλο ναυαγοσωστικό πόστο (Ν.Ο.Α.) έχει απόσταση 1,5 χιλιομέτρου. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά. ( Το βίντεο- απο την παράδοση του παιδιού στους γονείς του από τον ναυαγοσώστη του Ν.Ο.Α. Κωνσταντίνο!!!!!!)»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Σε περισσότερη πρόοδο σχετικά με τις συνομιλίες στο Κυπριακό προσβλέπει ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας Ειρηνευτικών Επιχειρήσεων του ΟΗΕ, Ζαν-Πιερ Λακρουά. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΚΥΠΕ και σε άλλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, στο παράρτημα του ΟΗΕ στις Βρυξέλλες, ο Λακρουά εκτίμησε ότι παρά τις περικοπές στον οργανισμό, οι άνθρωποι της UNFICYP θα συνεχίσουν να μπορούν να εκτελούν το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE