ΠΑΦΟΣ: Ζητιάνευαν έξω από Υπεραγορά και συνελήφθησαν

ΠΑΦΟΣ: Ζητιάνευαν έξω από Υπεραγορά και συνελήφθησαν

Άλλα δύο πρόσωπα συνέλαβε την Κυριακή 9/7 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επαιτείας.

Κατά τη διάρκεια περιπολίας τους μέλη του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης Πάφου, εντόπισαν γύρω στις 12.20μ.μ., έξω από υπεραγορά στην Πάφο, ένα πρόσωπο να ζητά ελεημοσύνη από πελάτες της υπεραγοράς. Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 63χρονο, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Λίγο αργότερα, έξω από άλλη υπεραγορά, επίσης στην Πάφο, εντοπίστηκε 59χρονος, να ζητά χρήματα από πελάτες της υπεραγοράς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα. Ο 63χρονος και ο 59χρονος τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά τις δύο υποθέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE