Κύπριος παίκτης, πρωταθλητής με μεγάλη κυπριακή ομάδα, το ψάχνει για να επιστρέψει στα γήπεδα μας (photo)

Κύπριος παίκτης, πρωταθλητής με μεγάλη κυπριακή ομάδα, το ψάχνει για να επιστρέψει στα γήπεδα μας (photo)

Το ψάχνει ο Κύπριος παίκτης για τα καλά να επιστρέψει στα γήπεδα μας…

Ο λόγος για τον πρωταθλητή ΑυστραλοΚύπριο ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα τη σεζόν 2005-2016, Περικλή Μουστάκα.

Οι πληροφορίες που μάζεψε τα τελευταία 24ωρα το Themasports.com φέρουν τον παίκτη να είναι ήδη στην Κύπρο εδώ και μερικές μέρες και να παρουσιάζεται έτοιμος για να επιστρέψει στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα δε, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο «Πέρι» παρακολουθεί μαθήματα προπονητικής για να εξασφαλίσει το δίπλωμα UEFA Α.

Ο Περικλής Μουστάκας είναι παίκτης – προπονητής στην ομάδα της Αυστραλίας Μπανκστόουν Μπέρρις (Bankstown Berries).

Πάντως, πληροφορίες που μάζεψε από το περιβάλλον του παίκτη το Themasports αναφέρουν πως ο πρώην αμυντικός των κυπριακών ομάδων Απόλλων, ΑΣΙΛ Λύσης, Δόξα, Ερμή, Νέας Σαλαμίνας, Νίκου και Σωκράτη Ερήμης, το ψάχνει για τα καλά να επιστρέψει για να αγωνιστέι σε Κυπριακή ομάδα και γιατί όχι να έχει και τον διπλό ρόλο παίκτη – προπονητή! Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ξεπερνιέται και το πρόβλημα που είχε προκύψει στο παρελθόν με το ζήτημα εάν μπορεί να είναι εγγραμένος Κύπριος παίκτης.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE