«Σεισμός» για Σανγκόι, αποθέωση για άλλους πέντε!

«Σεισμός» για Σανγκόι, αποθέωση για άλλους πέντε!

Όπως αναμενόταν, ο Αργεντινός σταρ Γκαστόν Σανγκόι, ήταν το πρόσωπο που «έκλεψε την παράσταση» στο «Αμμόχωστος, στην επίσημη πρώτη προπόνηση της Νέας Σαλαμίνας!

Με το που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, αποθεώθηκε από τους 1200 και πλέον οπαδούς των «ερυθρολεύκων» που έδωσαν βροντερό παρών, ενώ αποθέωθηκαν επίσης και οι Βεσελόφσκι, Κούσουλος, Μακρίεφ, Μιντίκκης και Λιάσος Λουκά.

«Ζεστό» χειροκρότημα εισέπραξαν επίσης και οι υπόλοιποι παίκτες, όπως και τα μέλη του τεχνικού τιμ…


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE