ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην δημοσιότητα η φωτογραφία του 15χρονου που εξαφανίστηκε - Έφυγε από το σπίτι του με σκοπό να γιορτάσει τα γενέθλιά του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην δημοσιότητα η φωτογραφία του 15χρονου που εξαφανίστηκε - Έφυγε από το σπίτι του με σκοπό να γιορτάσει τα γενέθλιά του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την  βοήθεια του κοινού ζητά η Αστυνομία Κύπρου σε μια προσπάθεια εντοπισμού του ανήλικου που εξαφανίστηκε από το σπίτι του στη Λάρνακα.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα της Τρίτης 11/7, ο πατέρας του 15χρονου, ο οποίος κατάγεται από την Ρωσία, μετέβηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας για να αναφέρει το περιστατικό με το γιό του. Σύμφωνα με τον πατέρα του 15χρονο, το παιδί έφυγε από το σπίτι του γύρω στις 19:00 το βράδυ της Δευτέρας 10/7, με σκοπό να γιορτάσει τα γενέθλιά του, ωστόσο δεν έχει επιστρέψει. Το όνομα του 15χρονου είναι Maxim Bondarenko και περιγράφεται ως λευκός, με ύψος 1,70, λεπτής σωματικής διάπλασης και με μαύρα μαλλιά. Ο μικρός, κατά το χρόνο της εξαφάνισής του, φορούσε κόκκινο πουκάμισο και σκούρο πράσινο παντελόνι. Να σημειωθεί ότι, ο 15χρονος είχε στην κατοχή του το κινητό του τηλέφωνο ωστόσο είναι απενεργοποιημένο. Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804072 ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE