Τραγωδία για οικογένεια στη Λεμεσό – Έχασαν το μόλις δυο ημέρων νεογνό τους

Τραγωδία για οικογένεια στη Λεμεσό – Έχασαν το μόλις δυο ημέρων νεογνό τους

Νέα τραγωδία συγκλονίζει την πόλη της Λεμεσού. Βρέφος ξεψύχησε το μεσημέρι της Τρίτης 11/07 στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το άτυχο βρέφος γεννήθηκε στις 9/7 σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού. Την  Τρίτη 11/7 γύρω στις 11:00 το πρωί η Γερμανίδα μητέρα και βρέφος  πήραν εξιτήριο και επέστρεψαν στην οικία τους. Με την άφιξη μητέρας και του νεογνού στο σπίτι, μητέρα του αντιλήφθηκε πως το χρώμα του βρέφους δεν ήταν φυσιολογικό και το μετέφερε στο νοσοκομείο. Το νεογνό εισήχθη άμεσα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού όπου γύρω στις 14:00 το μεσημέρι ο Διευθυντής της Εντατικής διαπίστωσε τον θάνατο του. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας το νεογνό είχε γεννηθεί με σύνδρομο Down. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου βρέφους θα διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του όπου θα διενεργήσει η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα το πρωί της Τετάρτης 12/07.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου. Στην Κύπρο αναμένεται η στήριξη και από την Ολλανδία αλλά και η βρετανική φρεγάτα που άρχισε το ταξίδι της το απόγευμα της Τρίτης. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ