Τραγωδία για οικογένεια στη Λεμεσό – Έχασαν το μόλις δυο ημέρων νεογνό τους

Τραγωδία για οικογένεια στη Λεμεσό – Έχασαν το μόλις δυο ημέρων νεογνό τους

Νέα τραγωδία συγκλονίζει την πόλη της Λεμεσού. Βρέφος ξεψύχησε το μεσημέρι της Τρίτης 11/07 στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το άτυχο βρέφος γεννήθηκε στις 9/7 σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού. Την  Τρίτη 11/7 γύρω στις 11:00 το πρωί η Γερμανίδα μητέρα και βρέφος  πήραν εξιτήριο και επέστρεψαν στην οικία τους. Με την άφιξη μητέρας και του νεογνού στο σπίτι, μητέρα του αντιλήφθηκε πως το χρώμα του βρέφους δεν ήταν φυσιολογικό και το μετέφερε στο νοσοκομείο. Το νεογνό εισήχθη άμεσα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού όπου γύρω στις 14:00 το μεσημέρι ο Διευθυντής της Εντατικής διαπίστωσε τον θάνατο του. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας το νεογνό είχε γεννηθεί με σύνδρομο Down. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου βρέφους θα διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του όπου θα διενεργήσει η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα το πρωί της Τετάρτης 12/07.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE