ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 70χρονος έκανε την αυλή του φυτώριο κάνναβης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 70χρονος έκανε την αυλή του φυτώριο κάνναβης

Μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διενήργησαν το απόγευμα της Τετάρτης 12/7, βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα στην οικία 70χρονου από την επαρχία Λευκωσίας.

Με την έναρξη της έρευνας, ο 70χρονος υπέδειξε στα μέλη της ΥΚΑΝ, τρία φυτά κάνναβης ύψους 1 – 1,5 μέτρων τα οποία είχε φυτεμένα στην πίσω αυλή της οικίας τους. Επίσης, ο 70χρονος παρέδωσε στα μέλη της ΥΚΑΝ ένα σακουλάκι το οποίο περιείχε ένα γραμμάριο φυτικής ύλης που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη. Τα μέλη της ΥΚΑΝ συνέλαβαν τον 70χρονο ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, ενώ η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εισέρχεται το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δημόσιες τοποθετήσεις, αιχμές και σκληρές απαντήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ΔΗΚΟ, το Άλμα και ο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE