Πτώμα ηλικιωμένης βρέθηκε στον Ποταμό Επανομής της Θεσσαλονίκης

Πτώμα ηλικιωμένης βρέθηκε στον Ποταμό Επανομής της Θεσσαλονίκης

Το πτώμα της γυναίκας,  μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»  για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής

Στην παραλία του Ποταμού Επανομής βρέθηκε το άψυχο σώμα μιας ηλικιωμένης γυναίκας, σύμφωνα με το seleo.gr. Η γυναίκα, ήταν ηλικίας περίπου, 65-70 ετών, μετρίου αναστήματος, με γκρίζα κοντά μαλλιά και φορούσε ολόσωμο μαύρο μαγιό. Το πτώμα της γυναίκας,  μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»  για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Νέας Μηχανιώνας. Από Protothema.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE