Να αποδώσει τουλάχιστον όσα έδωσε στη Καβάλα!

Να αποδώσει τουλάχιστον όσα έδωσε στη Καβάλα!

Η Ανόρθωση Αμμοχώστου, είναι δεδομένο ότι έχει δυναμώσει και έχει ρόλο πρωταγωνίστριας στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε φέτος το καλοκαίρι. Η «Κυρία» πήρε τον Γκόρντον Σιλντενφελντ, αλλά και τον Ντουγκλάο που έγινε «γνωστός» από τη θητεία του στην Μπράγκα!

Το 2009, «πάτησε» Ελλάδα, αφού αποτέλεσε μία «μεγάλη» κίνηση του Μάκη Ψωμιάδη για να ενισχύσει την Καβάλα. Το ύψος του, το καλό παιχνίδι στον «αέρα» και η πυγμή του, τον έβαλαν στους «top» αμυντικούς εκείνης της εποχής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πλέον, μετά από ένα πέρασμα από την Τουρκία, βρίσκεται στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης. Ο προπονητής της ομάδας, Ρόνι Λέβι, έχει λύσεις στο αμυντικό «κομμάτι», αφού όλοι οι νέοι πρόσθεσαν ποιότητα και σιγουριά, σε αντίθεση με την περσινή χρονιά που η λέξη «αστάθεια» έπαιρνε «σάρκα και οστά» στους «μπλε»!


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE