Να ανατρέψει το κλίμα στο Λουξεμβούργο

Να ανατρέψει το κλίμα στο Λουξεμβούργο

Η στενή νίκη με 1-0 κόντρα στην Ντούτντελανζ έχει φέρει προβληματισμό και γκρίνια στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Δικαιολογημένα μπορεί να πει κανείς, γιατί η εμφάνιση της ομάδας του Μπέιν στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν δεν ήταν η αναμενόμενη.

Το μόνο θετικό που έχει να κρατήσει ο ΑΠΟΕΛ είναι η νίκη. Τίποτε άλλο. Πλέον, οι πρωταθλητές καλούνται να ανατρέψουν το κλίμα και αυτό μπορούν να το κάνουν με μία καλή-πειστική εμφάνιση μέσα στο Λουξεμβούργο.

Να αφήσουν στην άκρη την εικόνα του αγώνα στο ΓΣΠ και να αποδείξουν ότι ήταν απλά μία άσχημη εμφάνιση η οποία σε ένα νέο ξεκίνημα στην αρχή της σεζόν δεν είναι και το τέλος του κόσμου.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE