«Θύμωσε» ο Παντελή

«Θύμωσε» ο Παντελή

Είναι γνωστό ότι η επιστροφή του Ανδρέα Παντελή στον προεδρικό θώκο, σκόρπισε ενθουσιασμό στον κόσμο της Ανόρθωσης, αφού βλέπει στο πρόσωπο του, τον άνθρωπο που μπορεί να επαναφέρει την «μεγάλη κυρία» στη λεωφόρο των τίτλων.

Ήδη η Ανόρθωση άρχισε και ενισχύεται σημαντικά ενόψει της νέας χρονιάς, δημιουργώντας προσδοκίες για επιστροφή σε πρωταγωνιστική πορεία.

Μάλιστα, το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Ανδρέας Παντελή φαίνεται ότι το πήρε προσωπικά το όλο θέμα, «θύμωσε» και… πήρε φόρα μετά τις «αναποδιές» που παρουσιάστηκαν προηγουμένως σε κάποιες μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας (κυρίως σε αυτή του Σισοκό που τελικά, δεν ήταν γραφτό του να φορέσει τα «κυανόλευκα») και έφερε στην Κύπρο παιχταράδες που αναμένεται να κάνουν τη διαφορά στην Ανόρθωση.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE