ong>«Σπαζοκεφαλιά» για οδηγούς τα φώτα τροχαίας σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού, με τους ίδιους να μην μπορούν να ξέρουν αν θα σταματήσουν ή αν θα προχωρήσουν.
Οι εν λόγω φωτεινοί σηματοδότες βρίσκονται σε φώτα τροχαίας σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού, οι οποίοι κατόπιν δυσλειτουργίας τους, ανάβει το κόκκινο αλλά και το πράσινο φως ταυτοχρόνως.
Φωτεινοί σηματοδότες οι οποίοι θέτουν σε κίνδυνο τους οδηγούς οι οποίοι δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν εάν πρέπει να προχωρήσουν ή να σταματήσουν.
Οι φωτογραφίες από τους φωτεινούς σηματοδότες, αναρτήθηκαν στην διαδικτυακή σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «I love Cyprus PE».
Ευελπιστούμε το πρόβλημα να διορθωθεί το συντομότερο, για να μην θρηνήσουμε θύματα στον εν λόγω δρόμο.
ong>Δείτε τη φωτογραφία:
![](http://www.tothemaonline.com/wp-content/uploads/2017/07/20120792_1514652595224009_1285545371_n.jpg)