Το «ναυάγιο» με Κάστανο και ο… Μανθάτης του Ολυμπιακού

Το «ναυάγιο» με Κάστανο και ο… Μανθάτης του Ολυμπιακού

Η Βελγική Ζούλτε Βάρεγκεμ, προσπάθησε να αποκτήσει από τη Γιουβέντους τον Γρηγόρη Κάστανο, έστω και ως δανεικό για ένα χρόνο και μάλιστα, έφτασε πολύ κοντά στο να τα καταφέρει.

Όμως τελικά, η περίπτωση αυτή δεν προχώρησε, λόγω προβήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο διεθνής Κύπριος μέσος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ελλαδίτη ρεπόρτερ, Ευάγγελου Μίχου στη στήλη του «Ευαγγέλιο» στον Contra.gr:

Αναυτικά η αναφορά του για τον Κάστανο:

«Η Ζούλτε Βάρεγκεμ πέρασε από ιατρικά και εργομετρικά τον διεθνή 19χρονο επιτελικό Γρηγόρη Κάστανο, που τον θέλει δανεικό από την Γιουβέντους.

Ο Κάστανος έβγαλε ένα πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα και στην Κύπρο διέρρευσε πως η Βάρεγκεμ επέστρεψε στη διεκδίκηση του Γιώργου Μανθάτη του Ολυμπιακού.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE