Δεν φαντάζεστε πόσα λεφτά δίνουν στον Σαλπιγγίδη για να πει το «ναι» στο Survivor 2!

Δεν φαντάζεστε πόσα λεφτά δίνουν στον Σαλπιγγίδη για να πει το «ναι» στο Survivor 2!

Εσείς γνωρίζατε ότι ο Σάλπι είχε επιλεγεί για το πρώτο Survivor, αλλά αρνήθηκε να συμμετάσχει και τη θέση του πήρε ο Λάμπρος Χούτος.

Η παραγωγή δεν ξέχασε τον πρώην φορ του ΠΑΟΚ και τον θέλει στους «Διάσημους» για το Survivor 2. Έτσι δεν δίστασαν οι ιθύνοντες να τον ξαναπροσεγγίσουν και να του κάνουν εκ νέου πρόταση. Αυτήν την φορά σύμφωνα με το sdna  πρόσφερε μάλιστα πριμ υπογραφής που αγγίζει τα 30.000 ευρώ αν πει το ναι, όπως αναφέρει το Sportime.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE