Δεν φαντάζεστε πόσα λεφτά δίνουν στον Σαλπιγγίδη για να πει το «ναι» στο Survivor 2!

Δεν φαντάζεστε πόσα λεφτά δίνουν στον Σαλπιγγίδη για να πει το «ναι» στο Survivor 2!

Εσείς γνωρίζατε ότι ο Σάλπι είχε επιλεγεί για το πρώτο Survivor, αλλά αρνήθηκε να συμμετάσχει και τη θέση του πήρε ο Λάμπρος Χούτος.

Η παραγωγή δεν ξέχασε τον πρώην φορ του ΠΑΟΚ και τον θέλει στους «Διάσημους» για το Survivor 2. Έτσι δεν δίστασαν οι ιθύνοντες να τον ξαναπροσεγγίσουν και να του κάνουν εκ νέου πρόταση. Αυτήν την φορά σύμφωνα με το sdna  πρόσφερε μάλιστα πριμ υπογραφής που αγγίζει τα 30.000 ευρώ αν πει το ναι, όπως αναφέρει το Sportime.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE