Μυθικό πριμ στον Σαλπιγγίδη για να μπει στο Survivor 2

Μυθικό πριμ στον Σαλπιγγίδη για να μπει στο Survivor 2

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μπορεί να πάρει μέρος στο Survivor 2 με την παραγωγή να θέλει σαν τρελή στον Έλληνα επιθετικό στο τηλεπαιχνίδι.

Ο Σάλπι είχε επιλεγεί για το πρώτο Survivor, αλλά αρνήθηκε να συμμετάσχει και τη θέση του πήρε ο Λάμπρος Χούτος.

Η παραγωγή δεν ξέχασε τον πρώην φορ του ΠΑΟΚ και τον θέλει στους «Διάσημους» για το Survivor 2 κάνοντας του πρόταση, προσφέροντας του μάλιστα πριμ υπογραφής που αγγίζει τα 30.000 ευρώ αν πει το ναι, όπως αναφέρει το Sportime.

Πηγή: sdna


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE