Παράνομη επίσκεψη Τσαβούσογλου στα Κατεχώμενα για συνάντηση με Ακινζί

Παράνομη επίσκεψη Τσαβούσογλου στα Κατεχώμενα για συνάντηση με Ακινζί

Στις 5:30 το απόγευμα της Τρίτης 18/7 φθάνει στα κατεχόμενα ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου και στις 6:00 το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ θα συμμετάσχει μαζί με την αντιπροσωπεία του σε δείπνο εργασίας στο οποίο θα συμμετάσχουν και η "πρόεδρος" της "βουλής", Σιμπέλ Σιμπέρ, ο "πρωθυπουργός" και πρόεδρος του ΚΕΕ, Χουσείν Οζγκιουργκιούν, ο "αναπληρωτής πρωθυπουργός" και πρόεδρος του ΔΚ, Σερντάρ Ντενκτάς, ο «υπεξ» Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, ο αρχηγός του ΡΤΚ Τουφάν Ερχουρμάν, ο αρχηγός του ΚΚΔ Τζεμάλ Οζγιγίτ. Ο Τούρκος ΥΠΕΞ επιστρέφει στην Τουρκία το βράδυ της Τρίτης 18/7. Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE