ΛΕΜΕΣΟΣ: Το σημείο με το απαναθρακωμένο πτώμα – Κάηκε ολοσχερώς το διπλοκάμπινο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το σημείο με το απαναθρακωμένο πτώμα – Κάηκε ολοσχερώς το διπλοκάμπινο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

10:06 (18/07) - Μυστήριο για την ώρα από το απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή στο χωριό Μοναγρούλι, στην είσοδο της Λεμεσού.

Του Χρίστου Ζήνωνος Το ThemaOnline βρίσκεται στη σκηνή και σας μεταφέρει φωτογραφίες από το σημείο. Όπως φαίνεται από το οπτικό υλικό που παρουσιάζουμε, το διπλοκάμπινο στο οποίο βρέθηκε το διπλοκάμπινο είναι μπροστά από μεταλλική κατασκευή. Πρόκειται για καμίνι, το οποίο χρησιμοποιείτο για να παρασκευαστούν κάρβουνα. Το όχημα του θύματος είναι για τα καλά καμένο. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από ιδιοκτήτη μάντρας στην περιοχή. Όπως πληροφορούμαστε, γύρω στις 06:00 το πρωί (18/07) αντιλήφθηκε ότι υπήρχε φωτιά και έσπευσε στη σκηνή για να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει. Όπως βλέπετε κι από τις φωτογραφίες στην σκηνή βρίσκεται ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Γιαννάκης Σωτηριάδης και η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE