ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ενδεχόμενη προσπάθεια να βγει έξω από το όχημα» - Πλήρως απανθρακωμένο το θύμα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ενδεχόμενη προσπάθεια να βγει έξω από το όχημα» - Πλήρως απανθρακωμένο το θύμα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για ενδεχόμενη προσπάθεια του θύματος να εξέλθει του οχήματος ενόσω ζούσε και είχε τις αισθήσεις του έκανε λόγο η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα.

Του Χρίστου Ζήνωνος ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Το σημείο με το απαναθρακωμένο πτώμα – Κάηκε ολοσχερώς το διπλοκάμπινο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μιλώντας στο ThemaOnline από το Μοναγρούλι και συγκεκριμένα από την σκηνή όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα άνδρα, μας μετέφερε κάποια πρώιμα συμπεράσματα μετά την αυτοψία που έγινε. Ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως από τις επιτόπιες εξετάσεις προκύπτει πως δεν αποκλείεται το θύμα να έκανε προσπάθεια να εξέλθει του διπλοκάμπινου οχήματος. Ωστόσο, η κα Παπέττα ήταν επιφυλακτική και δεν θέλησε να πει περισσότερα για την ώρα. Άλλωστε, η νεκροψία κατά την οποία θα ληφθούν δείγματα για ιστοπαθολογικές αναλύσεις αλλά και για ταυτοποίηση του νεκρού, θα γίνει την Τετάρτη (19/07). Οι ακτινογραφίες που θα γίνουν επί της σορού του θύματος ίσως ρίξουν και φως στην όλη υπόθεση και πιο συγκεκριμένα κατά πόσον ο θάνατος οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ή όχι. Πάντως, το πτώμα ήταν πλήρως απανθρακωμένο, σε σημείο που αποκόπηκαν μέλη του σώματος. Εντός μιας εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι απαραίτητες εργαστηριακές αναλύσεις για ταυτοποίηση του θύματος (DNA).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χωματερή» η Κύπρος: «Ενδεχομένως να υπάρχουν πέραν των 1000 παράνομων σκυβαλότοπων» - Τι δηλώνει ο Θεοπέμπτου στο «Τ»

Τερματισμός Απασχόλησης: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδότης;

Δημοτικό στον Κάμπο με μία μόνο μαθήτρια - Έκκληση σε σχολεία να επισκεφθούν τη μικρή Δήμητρα

Συνελήφθη 61χρονος ως ύποπτος για τον εμπρησμό τριών οχημάτων στη Λευκωσία

Κάποιος να… προστατεύσει τον Φειδία



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top