ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Στη κλινική με κάταγμα στο πρόσωπο και σπασμένο υπάλληλος ξενοδοχείου μετά από επίθεση νεαρών

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Στη κλινική με κάταγμα στο πρόσωπο και σπασμένο υπάλληλος ξενοδοχείου μετά από επίθεση νεαρών

Δύο πρόσωπα ηλικίας 20 και 21 ετών, συνέλαβε τα ξημερώματα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Οι δύο συνελήφθησαν μετά από καταγγελία, 20χρονου υπαλλήλου ξενοδοχείου, που βρίσκεται στην επαρχία Αμμοχώστου, σύμφωνα με τον οποίο γύρω στις 6.30μ.μ. χθες, ενώ βρισκόταν στην εργασία του, δέχθηκε επίθεση από δύο πρόσωπα, τα οποία τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του. Ο παραπονούμενος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα ρινικού οστού και ένα σπασμένο δόντι. Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Το Κυπριακό, η Προεδρία της ΕΕ, οι διμερείς σχέσεις αλλά και θέματα που σχετίζονται με την Τουρκία αναμένεται να απασχολήσουν τη συνάντηση την Παρασκευή του Γερμανού Καγκελάριου Φρίντριχ Μερτς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Βερολίνο, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE