ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στον Δημήτρη Χαραλάμπους πιστεύεται ότι ανήκει το απανθρακωμένο πτώμα στο Μοναγρούλι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στον Δημήτρη Χαραλάμπους πιστεύεται ότι ανήκει το απανθρακωμένο πτώμα στο Μοναγρούλι

Στον Δημήτρη Χαραλάμπους, 61 ετών, κάτοικο Μοναγρουλίου πιστεύεται ότι ανήκει το απανθρακωμένο σώμα που βρέθηκε στην εν λόγω κοινότητα το πρωί της Τρίτης 18/7. Δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο λέει η Αστυνομία.

Του Χρίστου Ζήνωνος Η κατάσταση του απανθρακωμένου πτώματος δεν επιτρέπει την αναγνώριση του, γιαυτό και οι εξετάσεις DNA αναμένεται να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται για τον Δημήτρη Χαραλάμπους, 61 ετών μόνιμο κάτοικο Μοναγρουλίου. Ο 61χρονος διατηρούσε καμίνι παρασκευής καρβούνων κοντά στην οικία που διαμένει, ενώ ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι το διπλοκάμπινο όχημα βρισκόταν σε πολύ κοντινή απόσταση από το καμίνι. Παρόλο που υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο 61χρονος ήταν ζωντανός όταν οι φλόγες έζωσαν το όχημα και προσπάθησε να βγει από αυτό, η Ιατροδικαστής Αγγελική Παπέτα, επιφυλάχθηκε να απαντήσει αν ο άνδρας ήταν ζωντανός, καθώς αναμένεται πρώτα να γίνει η νενομισμένη νεκροτομή την Τετάρτη 19/7. Δείτε επίσης: ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα μέσα σε αυτοκίνητο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Να σημειώσουμε ότι ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με κατοίκους του χωριού είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό με μεταμόσχευση νεφρού, ενώ όπως ανέφερε στο ThemaOnline κάτοικος του χωριού ο 61χρονος αντιμετώπιζε και ελαφρύ κινητικό πρόβλημα. Υπενθυμίζουμε ότι, γύρω στις 6 το πρωί της Τρίτης 18/7 λήφθηκε πληροφορία από τον Αξιωματικό υπηρεσίας της Αστυνομίας Λεμεσού ότι στο χωριό Μοναγρούλι εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα εντός διπλοκάμπινου οχήματος. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τον άτυχο άνδρα εντόπισε βοσκός της περιοχής λίγο μετά τις 5 το πρωί της Τρίτης όταν είδε τις φλόγες από τη μάντρα που διατηρεί κοντά στο σπίτι του 61χρονου. Δείτε επίσης: ΛΕΜΕΣΟΣ: Το σημείο με το απαναθρακωμένο πτώμα – Κάηκε ολοσχερώς το διπλοκάμπινο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Αμέσως έσπευσαν στη σκηνή μέλη της Αστυνομίας όπου και απέκλισαν τον χώρο για διεξαγωγή έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του άνδρα, ενώ στο χώρο για ιατροδικαστικές έρευνες έσπευσε και η Ιατροδικαστής Αγγελική Παπέτα. Δείτε επίσης: ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ενδεχόμενη προσπάθεια να βγει έξω από το όχημα» – Πλήρως απανθρακωμένο το θύμα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Παρά το ότι το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, εκ πρώτης όψεως, θεωρείται απομακρυσμένο, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Γιαννάκης Σωτηριάδης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι δεν έχει αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο μέχρι στιγμής.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top