Τα δεδομένα με Μπερτέλι

Τα δεδομένα με Μπερτέλι

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Active», στη μεταγραφική λίστα της Ανόρθωσης βρίσκεται ο 30χρονος Σλοβένος μέσος Άλες Μέρτελι, ο οποίος από το 2009-2010 μέχρι και πέρσι αγωνιζόταν στη Μάριμπορ, μετρώντας 207 συμμετοχές και 8 γκολ. Μετράει επίσης, 16 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας και αγωνίζεται ως ανασταλτικός μέσος, «εξάρι» και «οχτάρι».

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, η διοίκηση της «Κυρίας» έστειλε μέχρι και συμβόλαιο στον Σλοβένο μέσο για να το υπογράψει…

Πάντως, πληροφορίες μέσα από την Ανόρθωση, αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν είναι στις πρώτες επιλογές για ενίσχυση της Αμμοχωστιανής ομάδας και ότι για την ώρα, κοιτάζουν άλλες περιπτώσεις για ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE