Λετυμπιώτης για «Videogate» - «Αν υπάρχουν στοιχεία οφείλουν να τα δώσουν... κάποιοι υιοθέτησαν ανεδαφικούς ισχυρισμούς»
Απάντηση στις επικρίσεις δίνει η Κυβέρνηση αναφορικά με την υπόθεση του «Videogate».

Ήταν ο γάμος των ονείρων της, ο οποίος είχε κοστίσει κοντά στις 30.000 δολάρια σε προετοιμασίες και προμήθειες. «Ήταν απαίσια. Τους πήρα τηλέφωνο όλους προσωπικά να τους εξηγήσω την απόφασή μου. Έκλαψα και ξαναέκλαψα. Μετά όμως σκέφτηκα ότι έχω πληρώσει τόσα λεφτά στις προετοιμασίες. Ειδικά για το φαγητό το οποίο θα πήγαινε στα σκουπίδια», σχολίασε η 25χρονη.
Αφού λοιπόν συνεννοήθηκε με τον -παραλίγο- σύζυγό της, συμφώνησαν η δεξίωση να γίνει κανονικά και να δώσει χαρά στους άστεγους της περιοχής της. Έτσι λοιπόν επικοινώνησαν με τα κοινωνικά κέντρα της Ιντιανάπολις και οι άνθρωποι που βρίσκουν προσωρινή στέγη εκεί χάρηκαν ένα θεσπέσιο γεύμα. Και χαμογέλασαν έστω και λίγη ώρα μέσα στη μουντή καθημερινότητά τους.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




