Ναυλώνουν πτήση για Βιέννη…

Ναυλώνουν πτήση για Βιέννη…

Στα προηγούμενα δυο ταξίδια της ΑΕΛ, λόγω ψηλού κόστους και περιορισμένου ενδιαφέροντος από τον κόσμο, δεν ναυλώθηκε αεροπλάνο για να αποφύγει την ταλαιπωρία η αποστολή.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να ναυλωθεί αεροπλάνο για τη Βιέννη. Για τον πρώτο αγώνα με την Αούστρια τη μεθεπόμενη Πέμπτη (27/7), φτάνει να εξελιχθούν όλα ομαλά στον αυριανό επαναληπτικό με την Πρόγκρες.

Το ταξιδιωτικό γραφείο που συνεργάζεται με τη διοίκηση, έχει κάνει ήδη μια προεργασία. Υπολογίζεται ότι το πακέτο που θα βγει, για τους φίλους της ΑΕΛ που θα επιλέξουν να πάνε απευθείας στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, θα είναι γύρω στα 650 ευρώ.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Παρά τις εκτενείς απαντήσεις που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς, σειρά ζητημάτων παραμένουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Ο τέως Πρόεδρος επιχείρησε να αντικρούσει τις αναφορές που αφορούν το δικηγορικό του γραφείο, τα ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη και τις πολιτογραφήσεις ξένων επενδυτών, ωστόσο ορισμένα ερωτήματα εξακολουθούν να προκαλούν συζητήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE