Επ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Εκτός ελέγχου πυρκαγιά στο χωριό Ορά – Μάχη με τις φλόγες δίνουν 30 περίπου πυροσβέστες και εναέρια μέσα

Επ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Εκτός ελέγχου πυρκαγιά στο χωριό Ορά – Μάχη με τις φλόγες δίνουν 30 περίπου πυροσβέστες και εναέρια μέσα

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 15:30 της Τετάρτης 19/7 σε αγροτική περιοχή του χωριού Ορά με κατεύθυνση τη Βαβατσινιά. Μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και του Τμήματος Δασών στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστική Αντρέα Κεττή οι πύρινες γλώσσες κατακαίουν προς το παρόν άγρια βλάστηση και ορισμένα πεύκα ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει και ενεργούν  7 οχήματα της Πυροσβεστικής , 5 του τμήματος δασών, 1 όχημα του ταμείου Θήρας και άλλο ένα της Πολιτικής Άμυνας. Στην κατάσβεση της φωτιάς ρίχτηκαν και τα 5 πτητικά μέσα πυρόσβεσης που έχουν στη διάθεση τους οι αρχές της Δημοκρατίας με πρώτιστο μέλημα η πυρκαγιά να περιοριστεί και μην πλησιάσει το Δάσος της Βαβατσινιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE