Στο ΚΕΝ Πάφου ο Κ. Χαραλαμπίδης για καλό σκοπό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο ΚΕΝ Πάφου ο Κ. Χαραλαμπίδης για καλό σκοπό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Πάφου βρέθηκε ο διεθνής άσος, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης την Τετάρτη 19/7.

Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης σε δημοσίευση του στο Instagram αναφέρει ότι επισκέφθηκε το ΚΕΝ Πάφου και κάλεσε τους νεοσύλλεκτους στρατιώτες να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών. Ενθουσιασμένος από την εξωπραγματική, όπως ο ίδιος γράφει στη δημοσίευση του, ανταπόκριση των νέων, ο Χαραλαμπίδης αναφέρει ότι είναι άξιοι συγχαρητηρίων.
Λίγες μέρες πιο πριν, ο άσος της ΑΕΚ Λάρνακας, απεύθυνε έκκληση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για εγγραφές νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών, θέλοντας έτσι να βοηθήσει τον 15χρονο ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Γ. Μικελλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE