Αεροδρόμιο Λάρνακας: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω καπνών στο πιλοτήριο

Αεροδρόμιο Λάρνακας: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω καπνών στο πιλοτήριο

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας πραγματοποίησε, γύρω στις 9 το βράδυ της Πέμπτης 20/7 αεροσκάφος της Lufthansa.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, καπνοί στο πιλοτήριο του Airbus A330 της Lufthansa ανάγκασαν τον πιλότο του αεροσκάφους να  προσγειώσει το αεροσκάφος για λόγους ασφαλείας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι υπηρεσίες του αεροδρομίου ενώ στο σημείο βρίσκονται και μέλη της Πυροσβεστικής για προληπτικούς λόγους. Το αεροσκάφος της Lufthansa πραγματοποιούσε πτήση από το Μόναχο προς Ριαντ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE