ΠΑΦΟΣ: Πυρκαγιά ξέσπασε σε βοηθητικό δωμάτιο κατοικίας - Κακόβουλη ενέργεια βλέπουν Πυροσβεστική και Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Πυρκαγιά ξέσπασε σε βοηθητικό δωμάτιο κατοικίας - Κακόβουλη ενέργεια βλέπουν Πυροσβεστική και Αστυνομία

Η ώρα 09.15 λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε βοηθητικό δωμάτιο το οποίο βρισκόταν στην αυλή της κύριας κατοικίας στην οδό Κόκου Αντωνίου στο χωρίο Μεσόγη της Πάφου.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 09.38. Από την πυρκαγιά έπαθε ζημιές το παράθυρο ,η οροφή και  μέρος του εξοπλισμού του δωματίου. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνηθήκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και φαίνεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από κακόβολη ενέργεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE